Home Новини сучасних технологій Amazon представили розумну колонку Echo Dot

Amazon представили розумну колонку Echo Dot

0

Сьогодні ми повідомляли, що Amazon презентували декілька нових продуктів. Серед них опинилася розумна колонка Echo, про яку ми писали раніше. Також, Amazon представили розумну колонку Echo Dot .

Amazon представили розумну колонку Echo Dot

Amazon Echo Dot доступна у трьох різних версіях. Усі версії оснащені 1,6-дюймовим повнодіапазонним динаміком, і, крім меншого розміру, він має однаковий дизайн з новим Echo, лише меншим. Одна з версій Echo Dot постачається зі світлодіодним дисплеєм, який може відображати час, температуру, таймери та будильники.

Версія Echo Dot називається Echo Dot Kids Edition, і, як випливає з назви, вона призначена для дітей. Колонка схожа на стандартну Echo Dot, за винятком того, що вона поставляється у двох кольорових варіантах - Panda і Tiger.

Такуож вона має кілька функцій, розроблених для дітей, таких як налаштування звуків тварин, отримання допомоги у виконанні домашнього завдання та дзвінки затвердженим родичам та друзям. Kids Edition також постачається з однорічною підпискою Amazon Kids +, яка включає зручні для дітей книги зі звуком, інтерактивні ігри та освітні навички. Пристрій також має 2-річну гарантію. Alexa також дозволить вам створити спеціальний голосовий профіль для вашої дитини, і коли він виявить дитячий голос, він автоматично переключиться на цей профіль.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version