Home Новини сучасних технологій Google продемонстрував Cyberpunk 2077 на Stadia в 4K

Google продемонстрував Cyberpunk 2077 на Stadia в 4K

0

Сьогодні Google продемонстрував Cyberpunk 2077 на Stadia в 4K. Відповідний ролик ( на 5 хв) був опублікований на YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=ks6m_rMlQLo

Цей трейлер варто переглянути, навіть якщо ви не плануєте грати на Stadia, оскільки його можна переглянути у форматі 4K. 

Google продемонстрував Cyberpunk 2077 на Stadia в 4K

Придбання Cyberpunk 2077 на Stadia – хороший варіант, якщо у вас немає найсучаснішого ПК або ви турбуєтесь про те, як гра буде працювати на базових PS4 та Xbox One. Для того, що це того варте, нещодавно генеральний директор CD Projekt Адам Кічінський заявив, що продуктивність цих моделей ” напрочуд хороша “, а мінімальні вимоги до ПК не надто погані . 

Google, безумовно, хотів би, щоб ви придбали гру на Stadia, настільки, що вона пропонує для цього особливий стимул . Якщо ви придбаєте гру через Google до 17 грудня, компанія надішле вам Stadia Premiere Kit. У комплекті поставляється білий контролер Stadia, Chromecast Ultra та безкоштовна місячна передплата на Stadia Pro, якщо ви новачок у цій службі. Преміум-рівень Stadia дозволить вам грати у гру в 4K - за умови швидкого та стабільного з’єднання з Інтернетом.  

Одне слово попередження: якщо ви хочете заглибитись у історію наосліп, не дивіться трейлер, оскільки він детально описує деякі перші моменти кіберпанку 2077 , включаючи стосунки вашого персонажа з Джонні Сілверхендом у виконанні Кіану Рівза .  

Читайте також: Опубліковані альтернативні логотипи Google Stadia.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version