Home Новини сучасних технологій Розкрито технічні характеристики та дизайн смартфона Oppo Reno5 Pro

Розкрито технічні характеристики та дизайн смартфона Oppo Reno5 Pro

0

Сьогодні було розкрито технічні характеристики та дизайн смартфона Oppo Reno5 Pro. З основними моментами можете ознайомитися нижче.

  • Технічні характеристики OPPO Reno5 Pro включають 6,55-дюймовий дисплей FHD + та акумулятор на 4250 мАг
  • У списку OPPO Reno5 Pro TENAA випливає, що на задній панелі телефону буде встановлена ​​64-мегапіксельна чотирикамерна камера
  • PDSM00 і PDST00, як кажуть, є мережевими варіантами OPPO Reno5 Pro 
Розкрито технічні характеристики та дизайн смартфона Oppo Reno5 Pro

Технічні характеристики OPPO Reno5 Pro були оприлюднені, оскільки передбачувані варіанти телефону з номерами моделей PDSM00 та PDST00 з’явилися на веб-сайті сертифікації TENAA. Ці два номери моделей називаються мережевими варіантами OPPO Reno5 Pro. Варто відзначити, що ті самі варіанти також були помічені на Geekbench на початку цього місяця . Тепер список TENAA розкрив деякі ключові характеристики та зображення OPPO Reno 5 Pro, що дає нам гарне уявлення про те, як виглядатиме телефон та апаратне забезпечення, яке він буде упаковувати. Запуск серії OPPO Reno5 очікується до кінця року, а лінійка включає три моделі.

Характеристики та зображення OPPO Reno5 Pro на TENAA

Зображення, засвідчені сертифікацією TENAA, показують, що телефон буде оснащений чотирма задніми камерами, розміщеними у прямокутному модулі. Дисплей вигнутий з правого та лівого боків, і ми помітили виріз кутового отвору за допомогою налаштування експозиції. Оскільки фізичного датчика відбитків пальців немає, ми підозрюємо, що OPPO Reno5 Pro матиме вбудований датчик, а отже і AMOLED-дисплей.

Специфікації OPPO Reno5 Pro, згідно зі списком, включають 6,55-дюймовий FHD + дисплей з роздільною здатністю 1080 x 2340 пікселів та восьмиядерний процесор 2,6 ГГц (який, швидше за все, буде MediaTek Dimensity 1000+). Очікується два варіанти оперативної пам'яті, 8 ГБ і 12 ГБ, а телефон буде мати чотирикамерну установку з розташуванням 64 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп. Спереду буде 32-мегапіксельна камера, а телефон буде працювати під управлінням Android 11. Ви можете побачити розташування задньої камери на зображенні, наведеному нижче.

У списку TENAA, як PDSM00, так і PDST00, мають розміри 159,7 × 73,2 × 7,6 мм. Для підтримки задуманої 65-ваттної зарядки очікується, що OPPO Reno5 Pro буде мати акумулятор із двох частин, а в списку показано, що ємність акумулятора окремої частини становить 2125 мАг, що означає, що загальна ємність батареї складе близько 4250 мАг. Список показує, що телефон підтримуватиме 5G.

Читайте також: Oppo розробляє новий бюджетний 5G смартфон.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version