Home Новини сучасних технологій Huawei запропонує винагороду розробникам Indie Game

Huawei запропонує винагороду розробникам Indie Game

0

Як повідомляє cnTechPost, компанія Huawei запропонує винагороду розробникам Indie Game. Прихильність компанії Huawei цій програмі фінансування допоможе розробникам потрапити в центр уваги та, в свою чергу, більше популяризувати AppGallery . 

Huawei надаcnm спеціальний стимул для ігор, опублікованих в AppGallery між 19 листопада та 14 грудня через портал розподілу Unity (UDP). Якщо ви не знаєте, UDP допомагає розробникам, розповсюджуючи ігри в декількох магазинах додатків (включаючи AppGallery) через єдиний концентратор.

Huawei запропонує винагороду розробникам Indie Game

Тим не менш, нова програма фінансування інді-ігор має багато переваг. Найвищий з них – колосальний призовий фонд € 30 000 за 30 обраних ігор. Ви можете поглянути на переваги спеціальної програми нижче:

  • Частка доходу від IAP (In-App-Purchases) для розробників ігор протягом перших 2 років становить 85%. Зазвичай для розробників AppGallery це становить 70%
  • VIP-технічна підтримка та зберігання уваги.
  • Найкращі інді-ігри також будуть представлені у спеціальному слоті “Indie Game” у магазині AppGallery.
  • 30 вибраних інді-ігор отримають кредит Huawei Ad Platform вартістю 1000 євро. І менеджер облікового запису для організації кампанії придбання.

Крім того, перевага використання UDP полягає в тому, що він вимагає лише одного профілю збірки та метаданих, оскільки вам не потрібно створювати кілька збірок своїх ігор у кожному магазині програм. Деякі переваги використання альтернативних магазинів додатків та UDP – це охоплення понад 1 млрд гравців, дохід в Китаю доходить до 5 млрд доларів.

Тим не менш, це лише одна з ініціатив щодо розширення екосистеми AppGallery від Huawei. Представлений ще в 2018 році в усьому світі , магазин додатків набрав популярності після заборони США. Як результат, це наразі третій за величиною магазин після аналогів Apple та Google. Відповідно до порталу UDP, AppGallery розширюється до 170+ країн, має 700 мільйонів користувачів та 400 мільйонів MAU (щомісяця активних користувачів).

Виконуючи свої попередні обіцянки, компанія вже принесла в магазин такі великі файли, як Telegram, Hungama ,  Bolt ,  HERE Maps . Для таких регіонів, як Індія, вона попередньо встановлює MapmyIndia, щоб відвернути залежність від Google Maps. Тим не менш, нещодавно доданий список програм також включає Moovit, Booking.com, eSky, Omio, Skyscanner / Turkish Airlines.

Читайте також: Google повністю заблокував смартфони Huawei.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version