Home Новини сучасних технологій Xiaomi випустили розумний зволожувач повітря

Xiaomi випустили розумний зволожувач повітря

0

Сьогодні Xiaomi випустили розумний зволожувач повітря Deerma Smart Fog. Пристрій представлено на платформі Xiaomi Youpin.

Xiaomi випустили розумний зволожувач повітря

Пристрій постачається з розпилювачем проточної води. Зволожувач також оснащений 21-шаровим складним фільтруючим елементом і ним можна керувати за допомогою програми MIJIA.

Дизайн розумного зволожувача повітря Deerma Smart натхненний випаровуванням природної води, яка перетворює воду в молекули нано-води, роблячи таким чином бактерії та частинки нездатними прикріплюватися. Він видає лише вологий і чистий повітряний потік, не забруднюючи приміщення.

Всередині машини додається циркуляційний водяний насос для відведення води у верхню частину фільтруючого елемента та розпорошення її зверху вниз. Ця дія повністю зволожує фільтруючий елемент, щоб забезпечити циркуляцію води у резервуарі для води. Також це ускладнює розмноження бактерій для води.

Крім того, у зволожувачі використовується фільтруючий елемент, що складається з абсорбуючого волокна та смоли високої щільності, що має сильну самоочищувальну здатність. 21-шарова структура також може повністю перехоплювати домішки води.

Зволожувач повітря Deerma Smart Fog також можна управляти за допомогою смартфона за допомогою програми MIJIA. Користувачі можуть вмикати / вимикати машину та регулювати гучність зволоження за допомогою однієї кнопки. Якщо рівень води занадто низький, це також може нагадати користувачам вчасно поповнювати воду.

Зволожувач доступний за 75 доларів США, але в даний час попередньо замовляється в Xiaomi Youpin за 71 долар США.

Читайте також: Xiaomi Youpin запустила термогігрометр Bluetooth для гітари Qingping Li.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version