Home Новини сучасних технологій Oppo розробляє новий бюджетний 5G смартфон

Oppo розробляє новий бюджетний 5G смартфон

0

Oppo є одним з найбільш інноваційних виробників смартфонів на сучасному ринку. Нещодавно компанія оголосила привабливу концепцію у вигляді Oppo X 2021, однак вона не планує її масового виробництва (в найближчий час). Нещодавно компанія випустила Oppo A72 5G у Китаї з номером моделі PECM 10. Очевидно, A-серія збирається отримати чергове поповнення, оскільки сьогодні ми дізналися, що Oppo розробляє новий бюджетний 5G смартфон. Відповідний пристрій з технічною назвою PECM30 був помічений на GeekBench і прпойшов сертифікацію TENAA.  Завдяки GeekBench ми знаємо деякі його ключові технічні характеристики .

Oppo розробляє новий бюджетний 5G смартфон

Пристрій пройшло повз платформу GeekBench з чіпсетом MediaTek MT6853. Це, насправді, продається як Dimensity 720, економічно ефективний чіпсет 5G, виготовлений за сучасним 7-нм процесом, що забезпечує підключення 5G. Трубці вдалося набрати 512 балів в одноядерних тестах і 1658 балів у багатоядерному відділі. Окрім чудового бюджетного чіпсета 5G, телефон також має 6 ГБ оперативної пам’яті та завантажує ОС Android 10. Програмне забезпечення є несподіванкою, оскільки OPPO наразі працює над ColorOS 11. На базі Android 11. Можливо, пристрій все одно буде поставлятися з Android 10.

ПЕРЕДБАЧУВАНІ ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ OPPO PECM30 / PECT30

Що стосується TENAA, китайський регуляторний орган є трохи більш показовим. Згідно з переліком, телефон красується 6,5-дюймовим FullHD + РК-дисплеєм з отвором, який служить будинком для 8-мегапіксельної селфі-камери. Ця панель має 2400 х 1080 пікселів і співвідношення сторін 20: 9. Dimensity 720 буде поєднано з 4 ГБ, 6 ГБ або 8 ГБ оперативної пам’яті, а внутрішня пам’ять – 128 ГБ.

Якщо рухатися назад, у нас є масив із трьома камерами, який складається з 16-мегапіксельної основної камери та двох додаткових 2-мегапіксельних модулів. Телефон постачається з акумулятором номінальної ємності 3945 мАг. Можливо, телефон буде продаватися з акумулятором на 4000 мАг. Можливості зарядки тут не згадані. TENAA перелічує п’ять кольорових кольорів - чорний, білий, фіолетовий, срібний та червоний. Телефон постачається з встановленим збоку сканером відбитків пальців.

На жаль, OPPO ще не розкриває подробиці про цей телефон. Однак, враховуючи підключення до 5G, ми очікуємо, що цей пристрій в першу мить потрапить у Китай, сертифікація TENAA є підтвердженням.

Читайте також: OPPO Find X3 отримає 10-бітну підтримку кольорів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version