Home Новини сучасних технологій DxOMark опублікував огляд камери для смартфона Galaxy Note 20 Exynos

DxOMark опублікував огляд камери для смартфона Galaxy Note 20 Exynos

0

На початку жовтня DxOMark опублікував огляд камери для Galaxy Note 20 Ultra 5G . Флагманський телефон отримав загальну оцінку 120 балів (спочатку 121 бал), що поставило його за кілька інших телефонів. Сьогодні DxOMark опублікував огляд камери для смартфона Galaxy Note 20 Exynos .

DxOMark опублікував огляд камери для смартфона Galaxy Note 20 Exynos

DxOMark дав версії Galaxy Note 20 Exynos загальний бал у своєму огляді 120 балів, як і для Galaxy Note 20 Ultra. Однак розподіл балів різниться для обох пристроїв.

Стандартний Galaxy Note 20 має оцінку за фотографію 123 бали, оцінку масштабування 74 бали та оцінку відео 105 балів. Оцінка Note 20 Ultra 5G розбита на 122 бали за фото, 76 балів за масштабування та 106 балів для відео. Як ми знаємо, конфігурація камери для обох телефонів різна, але, як не дивно, їх показники дуже близькі.

В огляді вихваляється експозиція телефону та передача кольорів як у приміщенні, так і зовні. Незважаючи на відсутність лазерного датчика автофокусування, автофокус вважається точним. За свою ефективність масштабування Galaxy Note 20 називають «надійним виконавцем». Завдяки широкому полю зору, чудовій експозиції та кольоровій гамі його надширока камера також перевершує кілька конкурентів.

Проблеми з Coom, що спостерігаються на фотографіях, зроблених за допомогою Galaxy Note 20, - дзвін, кольорова окантовка та нижча чіткість на надшироких фото. Також спостерігається шум, а відтінки кольору балансу білого часто видно на фотографіях при недостатньому освітленні.

Galaxy Note 20 також розглядається як дуже компетентний пристрій, що стосується запису відео. Експозиція точна, а передача кольорів приємна. Однак, як повідомляється, текстура трохи слабка навіть під час перебування на вулиці. Як і на фотографіях, автофокус є швидким при записі.

DxOMark робить висновок, що Galaxy Note 20 є хорошим вибором для тих, хто розглядає його, замість більш дорогої ультрамоделі, оскільки навіть з різними конфігураціями камер продуктивність камери “дуже порівнянна в цілому”.

Читайте також: Компанія Samsung представила перші смартфони своєї лінійки 2021 року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version