Home Новини сучасних технологій Samsung в найближчий час не представить нові розкладні смартфони

Samsung в найближчий час не представить нові розкладні смартфони

0
Samsung в найближчий час не представить нові розкладні смартфони

Корейські ЗМІ повідомляють, що Samsung в найближчий час не представить нові розкладні смартфони. Як мінімум, на останньому заході нам таких новинок не покажуть. Натомість нам доведеться задовольнятися лише тизером.

Серія Galaxy S21 стане центром уваги наступної презентації від Samsung. На запланованій на середину січня наступного року або на початок лютого події, прибудуть флагмани Galaxy наступного покоління – Galaxy S21, S21 Plus та Galaxy S21 Ultra.

Хоча не було багато чуток про складний поділ сцени, очікувалося, що Samsung представить друге покоління Galaxy Z Flip поряд з Galaxy S21. Зрештою, Galaxy Z Flip прибув на ту саму подію, що і Galaxy S20 у лютому цього року. Складаний навіть надійшов у продаж попереду лінійки Galaxy S20.

Однак Samsung порушує свій звичний флагманський графік запуску наступного року. Згідно з повідомленням, яке надходить з Кореї, на заході ми побачимо лише тизер для складаного пристрою.

Можливо, це вдумлива зміна стратегії від Samsung, щоб поставити якусь відстань між своїми флагманськими смартфонами. Серія Galaxy S21 вийде на початку року, за нею слідують Galaxy Z Flip 2, Galaxy Note 21 (якщо серія Note продовжить існувати в 2021 році) і Galaxy Z Fold 3 через рівні проміжки часу.

У звіті не видно, чи побачимо тизер для Galaxy Z Flip 2, чи якогось іншого складного смартфона. За останні кілька років Samsung запатентувала кілька конструкцій смартфонів, що складаються . У міру зростання складного ринку, деякі з цих конструкцій також повинні потрапляти в реальні товари.

Незважаючи на те, що складні смартфони будуть відсутні на порядку денному, Samsung, як повідомляється, випустить нову пару навушників TWS на своєму наступному розпакованому заході. Неясно, чи побачимо ми наступника Galaxy Buds Plus, який вийшов поряд з Galaxy S20 у лютому, або наступника Galaxy Buds Live, який вийшов поряд із Galaxy Note 20 у серпні. Також існує ймовірність, що нам покажуть абсолютно нові навушники  Galaxy Buds Beyond.

Найближчими тижнями ми повинні отримати чіткішу картину, оскільки ми будемо рухатись до запуску на початку наступного року.

Читайте також: Samsung представить нові навушники “Buds Beyond”.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version