Home Новини сучасних технологій Опублікована розкішна концепція смартфона Samsung Galaxy Note 2021

Опублікована розкішна концепція смартфона Samsung Galaxy Note 2021

0

Samsung нібито працює над новим смартфоном Galaxy Note 2021, і це надихнуло Concept Creator на створення нового концепт-смартфона.  Сьогодні була опублікована розкішна концепція смартфона Samsung Galaxy Note 2021. Цей концепт-смартфон був створений і представлений каналом Concept Creator на YouTube.

Зверніть увагу, що це не витік або щось подібне. Дизайн був представлений як на зображеннях, так і у відеокліпі. 

Як бачите, цей телефон виглядає досить гладким. Здається, він виготовлений із металу та скла, а його екран розширюється та втягується. Це робиться горизонтально, як це чітко представлено у наданому відео.

Це робиться подібним чином до OPPO X 2021 , першого у світі рухомого смартфона, який OPPO представив нещодавно. Здається, у цьому смартфоні є отвір для S Pen внизу, а також аудіороз’єм та гучномовець.

На його задній панелі є три камери, і дизайн цього модуля камери був натхненний витоками Galaxy S21. Ці камери розташовані вертикально, а фірмовий стиль компанії також присутній на звороті.

Опублікована розкішна концепція смартфона Samsung Galaxy Note 2021

Ви також помітите, що боки телефону вигнуті, як у деяких старих смартфонів Xperia. Все симетрично. Цей уявний смартфон також оснащений камерою під дисплеєм.

Сказавши це, Samsung все ще не говорив про рухомий смартфон. Прототип був помічений, як уже зазначалося, але крім цього, ми нічого не знаємо. Однак компанія може здивувати всіх наступного року.

Читайте також: Samsung розробляє таємничий 5G-смартфон.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version