Home Новини сучасних технологій YouTube розпочинає тестування розділів автоматичного відео

YouTube розпочинає тестування розділів автоматичного відео

0
YouTube розпочинає тестування розділів автоматичного відео

YouTube регулярно випробовує нові функції, які з часом з’являться на платформі обміну відео. Розділи вже давно стали важливим компонентом для творців, але їх потрібно було включити вручну в опис відео. Тепер час може бути заощаджений, оскільки YouTube розпочинає тестування розділів автоматичного відео .

Розділи відео почали розповсюджуватися на початку цього року для мобільних пристроїв , але в останньому експерименті YouTube буде додано автоматичні розділи до відео – так що вам не доведеться додавати їх вручну до опису відео. 

Тестування автоматичних відеорозділів:  ми хочемо полегшити людям навігацію по відео з розділами відео, тому ми експериментуємо з автоматичним додаванням розділів відео (тому творцям не потрібно вручну додавати мітки часу). Ми використовуватимемо машинне навчання для розпізнавання тексту для автоматичного створення відео глав. Ми перевіряємо це на невеликій групі відео.

Тим не менш, ми можемо передбачити деякі проблеми з цими розділами на основі ШІ. Але ми впевнені, що цю функцію додадуть, оскільки вона буде добре поєднуватися з розділами автоматичних "визначних місць", які деякі відео YouTube зараз відображаються в Пошуку Google. Ви дізнаєтесь, чи включає відео автоматично згенеровані глави, оскільки в описі відео не буде міток часу.

Читайте також: YouTube не буде платити власникам молодих каналів за рекламу.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version