Home Новини сучасних технологій Розсекречено можливі навушники Samsung Galaxy Buds Beyond

Розсекречено можливі навушники Samsung Galaxy Buds Beyond

0

Розсекречено можливі навушники Samsung Galaxy Buds Beyond (SM-R190). Вони отримають акумулятор на 472 мАг. Buds Beyond отримали сертифікацію 3C.

Лінійка Samsung Galaxy Buds – це відповідь Samsung на лінійку Apple AirPods. Цього року корейський технологічний гігант вже випустив пару нових продуктів TWS –  Galaxy Buds +  і  Galaxy Buds Live . Buds Live виглядає як квасоля і принесли щось свіже і новев дизайн сучасних бездротових навушників. 

Минулого тижня було помічено подання нової торгової марки в Інтернеті, показуючи, що Samsung розпочав роботу над новим продуктом TWS, який називається Samsung Galaxy Buds Beyond. Зараз ми побачили новий продукт Samsung з номером моделі EB-BR190AY на сертифікації 3C, який може бути майбутнім Samsung Galaxy Buds Beyond. Давайте подивимось на інформацію, яка розкрита через 3C, і чому ми вважаємо, що це Buds Beyond.

Автономність на високому рівні

Згідно інформації, отриманої від 3C, можна з впевненістю сказати, що продукт із номером моделі SM-R190 - це майбутні TWS від Samsung. Для тих, хто не знає, Samsung Galaxy Buds Live має номер моделі SM-R180, тоді як Galaxy Buds має номер моделі SM-R170. Як було виявлено в сертифікації, майбутній TWS забезпечить акумулятор на 472 мАг. Ми підозрюємо, що це може бути ємність акумулятора капсули (футляра). Нагадаємо, корпус Samsung Galaxy Buds Live має акумулятор точно такої ж ємності, тоді як кожен навушник на Buds Live має акумулятор на 60 мАг.

Очікується, що наступник Galaxy Buds + з’явиться поряд із майбутнім  Samsung Galaxy S21 . Для тих, хто не знає, Samsung Galaxy S21, за чутками , з’явиться   у січні 2020 року. Samsung Galaxy Buds Beyond може вийти разом із Galaxy S21, якщо це наступник Galaxy Buds +. Які у вас думки стосовно дизайна Samsung Galaxy Buds Beyond? Чи буде Samsung винаходити новий дизайн TWS, як це було зроблено з Galaxy Buds Live? Або він матиме звичайний дизайн, такий як Galaxy Buds? Повідомте нас у коментарях нижче.

Читайте також: Samsung Galaxy S21 Ultra оснащений новим датчиком зображення

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version