Home Новини сучасних технологій Смартфон Samsung Galaxy S21 показали з іншої сторони

Смартфон Samsung Galaxy S21 показали з іншої сторони

0

Samsung серії флагман Galaxy S21 надійде в січні наступного року , якщо припущення правильні. Ця серія включає Galaxy S21, Galaxy S21 + і Galaxy S21 Ultra . З наближенням часу випуску з’являється більше інформації про зовнішній вигляд та конфігурацію цієї серії. Серія Galaxy S21, як правило, продовжить дизайн попереднього покоління. Сьогодні ж, смартфон Samsung Galaxy S21 показали з іншої сторони. Дивлячись на дизайн задньої камери, є основні зміни, які вказують на більш потужні можливості візуалізації. Весь модуль знаходиться у верхньому лівому куті цього пристрою.

Смартфон Samsung Galaxy S21 показали з іншої сторони

За чутками, ця серія буде використовувати як Exynos 2100, так і Snapdragon 875 SoC. Як завжди, доступність буде залежати від ринку. Згідно з повідомленнями, телефон буде мати 6,2-дюймовий FHD + LTPS-дисплей з високою частотою оновлення 120 Гц. На передній панелі програмного забезпечення телефон буде працювати під управлінням ОС Android 11, а поверх нього – OneUI 3.1.

ПЕРЕДБАЧЕНІ ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ SAMSUNG GALAXY S21

Список 3C показав, що Samsung Galaxy S21 буде оснащений акумулятором на 3 880 мАг. Однак це номінальна ємність акумулятора. Ми вважаємо, що типова ємність складатиме близько 4000 мАг, і Samsung, очевидно, використовуватиме це число для маркетингових цілей. Більше того, пристрій оснащений швидкою зарядкою потужністю 25 Вт, що трохи приголомшує. Ну, а в 2021 році багато компаній, особливо китайські, випускають телефони середнього класу із швидкістю зарядки 33 Вт. Наприклад, Realme зробив крок за межі впровадження економічно вигідного пристрою із швидкою зарядкою потужністю 65 Вт. Шкода, що флагман преміум-класу все ще буде мати стандарт, який не є найсучаснішим.

На задній панелі телефону поставляється масив Triple-Camera, 12-мегапіксельний основний знімач, 12-мегапіксельний надширокий модуль та 64-мегапіксельний телефото-шутер. Інші функції включають підключення 5G, Bluetooth 5.1 та NFC. Пристрій буде випускатися у кольорах Phantom Violet, Phantom Pink, Phantom Grey та Phantom White. За чутками, Samsung виведе ціни на свою серію Galaxy S21 трохи нижче звичайних. Компанія сподівається відновити привабливість своїх флагманів у ці важкі часи економічного спаду.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ SAMSUNG GALAXY S21 ULTRA

Samsung Galaxy S21 Ultra надійде з 6,8-дюймовим дисплеєм Dynamic AMOLED 2x Infinity-O. Цей смартфон також буде оснащений акумулятором на 5000 мАг, а також передньою лінзою на 40 Мп. Основна камера запропонує чотири датчики, де ключовий матиме роздільну здатність 108 мегапікселів. Крім того, високоякісні моделі цієї флагманської серії Samsung надійдуть з чіпсетом Exynos 2100.

В іншому, Samsung Galaxy S21 Ultra запускає стабільну версію One UI 3.0 на базі Android 11. З очікувань, цей пристрій повинен використовувати вигнутий екран із високою частотою оновлення (ймовірно 144 Гц ). Він також використовуватиме чіп Qualcomm Snapdragon 875 на таких ринках, як Китай та США. Однак є повідомлення, що Xiaomi Mi 11 буде першим, хто використовує SoC Snapdragon 875 у Китаї. Інший ринок використовує Exynos 2100 SoC, розмір - 165,1 мм x 75,6 мм x 8,9 мм (включаючи виступ камери 10,8 мм).

В іншому кілька авторитетних корейських ЗМІ раніше заявляли, що Samsung додасть підтримку S Pen до лінійки продуктів серії S. Однак OnLeaks стверджує, що Galaxy S21 Ultra не має спеціального слота для S Pen. Це означає, що новий пристрій може прийняти дизайн, подібний до S Pen на вкладці Galaxy. 

Читайте також: Опублікована розкішна концепція смартфона Samsung Galaxy Note 2021.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version