Home Новини сучасних технологій Google урізує дозвіл куплених фільмів HD

Google урізує дозвіл куплених фільмів HD

0
Google урізує дозвіл куплених фільмів HD

Google урізує розширення куплених фільмів HD до 480p. Користувачі сервісів Google почали скаржитися на неприємну проблему – обмеження розширення відтворення куплених фільмів. Завдяки синхронізації і тісному зв’язку акаунтів, до всіх фільмів, купленим в Google Play Movie & TV (Google Play Фільми), можна отримати доступ через сервіс YouTube.

Ця приємна особливість екосистеми Google раптом обернулася неприємностями – на YouTube з’явилося обмеження по розширенню всього 480p при відтворенні куплених фільмів, навіть якщо оплачена версія HD.

Як повідомляють в Android Police, це тимчасове обмеження було введене минулого тижня. При відтворенні на YouTube фільмів з Google Play Movies, користувач стикається з найвищим доступним розширенням 480p. Варіанти відтворення в більш високому розширенні, таким як 720p і 1080p, просто недоступні. Представники YouTube підтвердили, що відключення HD викликано «технічною проблемою», однак подальших подробиць вони не повідомляють, також як і термінів зняття обмеження.

Рекомендуємо: Google Assistant Навчився Шукати Музику По Наспівуванню Та Насвистуванню Мотива.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version