Home Новини сучасних технологій Google впровадила функцію відкладених повідомлень для Google Messages

Google впровадила функцію відкладених повідомлень для Google Messages

0

Компанія Google впровадила функцію відкладених повідомлень для Google Messages (Повідомлення) – базової програми для обміну повідомленнями на смартфонах Android.

Місяцем раніше функція почала з’являтися у деяких обраних користувачів в рамках тестування, а тепер вона стане доступна для широкого кола користувачів, як мінімум, в США.

Функція відкладених повідомлень є, наприклад, в Gmail і Telegram. Принцип роботи у неї знайомий - користувач може запланувати більш пізню відправку, щоб повідомлення вирушило автоматично в потрібний час, без необхідності робити це вручну.

Google впровадила функцію відкладених повідомлень для Google Messages

Якщо функція у вас вже працює, то необхідно зробити довге натискання на кнопку «Відправити» в чаті, щоб відкрити діалог установки розкладу відправки. У діалозі пропонується кілька вже заданих варіантів або можна встановити власну дату і час. Щоб повідомлення вирушило в запланований час, повинен бути включений смартфон і працювати підключення до інтернету.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version