Home Новини сучасних технологій Нове оновлення Microsoft Edge принесло безліч цікавих функцій

Нове оновлення Microsoft Edge принесло безліч цікавих функцій

0

Microsoft Edge, який є незаперечним флагманським браузером компанії, має стати ще кращим наступного року. Для тих, хто не знає, існують різні канали Microsoft Edge, які ви можете встановити, щоб отримати інший досвід. Одним з каналів Edge є “Канал розробника”, і він оновлюється один або два рази на тиждень із поєднанням незначних та серйозних удосконалень, і це один із найкращих способів оглянути всі майбутні функції. Варто відмітити, що нове оновлення Microsoft Edge принесло безліч цікавих функцій.

Цього тижня Microsoft Edge оновлено до версії 88.0.705.9, і зміни, включені в оновлення, незабаром надійдуть бета-користувачам. Оновлення Microsoft Edge представляє нове меню історії, можливість генерувати надійні паролі, новий режим зображення та зображення тощо.

Меню історії

Як ми вже згадували вище, оновлення Microsoft Edge постачається з новим меню історії . На відміну від поточного меню історії, яке ми маємо в стабільному Chrome або Edge, нове меню історії призначене для швидкого повернення до раніше відвіданих сайтів.

Нове оновлення Microsoft Edge принесло безліч цікавих функцій

Меню історії тепер працює більше як концентратор з опціями відкриття раніше відвіданих сайтів, нещодавно закритих вкладок і навіть вкладок, які ви відкривали на інших пристроях.

Крім того, нове меню історії Microsoft Edge тепер може запам’ятати останні 25 закритих вкладок з будь-якого сеансу відвідування. Ви також можете розгорнути закрите “вікно”, щоб побачити всі вкладки, які були відкриті у цьому конкретному вікні.

Зображення в режимі зображення

Зараз Microsoft випускає новий режим PiP для відео для тих, хто використовує macOS. Наразі ця функція доступна в Edge для Windows за допомогою експериментального прапора, і вона також доступна для користувачів Mac.

Незрозуміло, коли функція почне розповсюджуватися для всіх.

Загальні вдосконалення

Тепер Microsoft Edge дозволяє створювати захищені паролі та редагувати паролі, що зберігаються у браузері, безпосередньо з налаштувань. Крім того, Microsoft також оновлює розсилку купонів новими можливостями порівняння цін, забезпечуючи підтримку текстових нотаток у PDF-файлах тощо.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version