Home Новини сучасних технологій Корпорація TUL представила відеокарту PowerColor Radeon RX 6800 Fighter

Корпорація TUL представила відеокарту PowerColor Radeon RX 6800 Fighter

0

Корпорація TUL представила відеокарту PowerColor Radeon RX 6800 Fighter, засновану на архітектурі AMD RDNA2 і оснащену 16 ГБ пам’яті GDDR6. За словами виробника, карта PowerColor Fighter RX 6800 з 60 обчислювальними блоками і 128 МБ кеш-пам’яті AMD Infinity «розроблена для забезпечення надвисокої частоти кадрів і серйозних ігор з роздільною здатністю 4K» і адресована «геймерам з обмеженим бюджетом».

Корпорація TUL представила відеокарту PowerColor Radeon RX 6800 Fighter

Конструкція системи охолодження нової відеокарти включає алюмінієвий радіатор, мідні теплові трубки і три вентилятора. На тильній стороні плати закріплена металева панель, що розподіляє механічні та теплові навантаження, що захищає карту і надає їй більш естетичний вигляд. До інших переваг новинки віднесена технологія Mute Fan, яка вимикає вентилятори, коли графічний процесор працює з невеликим навантаженням, і кнопка перемикання BIOS. Остання дозволяє одним рухом включити заводський розгін.

Графічний процесор працює на частоті 1815 МГц, розганяючись до 2105 МГц, а в режимі підвищених частот ці значення рівні +1925 МГц і 2155 МГц відповідно. Пам'ять працює зі швидкістю 16 Гбіт / с. Список відеовиходів включає три виходи DisplayPort 1.4 і один HDMI 2.1. Розміри карти рівні 300 х 120 х 50 мм. Вона оснащена двома 8-контактними роз'ємами додаткового живлення.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version