Home Новини сучасних технологій Відомо, коли Apple представить нові моделі MacBook

Відомо, коли Apple представить нові моделі MacBook

0

Незважаючи на те, що нові моделі Apple M1 Mac сьогодні є ажіотажем, Apple не відпочиває і планує перейти на наступний рівень. Моделі M1 MacBook пишаються як продуктивністю, так і батареєю. Сьогодні стало відомо, коли Apple представить нові моделі MacBook, а точні дві моделі. Повідомляється, що Apple випустить дві нові моделі MacBook наступного року та новий більш доступний MacBook Air у 2022 році. Найкраще те, що всі ці моделі MacBook матимуть міні-світлодіодний дисплей.

Відомо, коли Apple представить нові моделі MacBook

Аналітик TFI Securities Мін-Чі Куо пояснив інвесторам у своїх дослідницьких записках, що дві нові моделі MacBook Pro з новим форм-фактором та дизайном з’являться в наступному році. На додаток до цього, він також пояснив, що новий “доступний за ціною” MacBook Air також планується випустити в 2022 році. Як уже згадувалося раніше, усі згадані моделі MacBook будуть оснащені міні-світлодіодним дисплеєм.

Ми не вперше чуємо про нові моделі MacBook з міні-світлодіодними дисплеями. Новини дають місце лише попереднім звітам, посилаючись на те, що Apple випустить нові моделі MacBook наступного року. Мін-Чі Куо також вважає, що Apple також зможе знизити ціну на майбутні моделі MacBook за допомогою міні-світлодіодних дисплеїв та чіпсетів серії M. Оскільки Apple Silicon набагато дешевший за процесори Intel, Apple зможе підтримувати низьку ціну.

Зараз нам залишається тільки очікувати на офіційну інформацію від Apple.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version