Home Новини сучасних технологій Компанія Uber продає свій бізнес літаючих таксі

Компанія Uber продає свій бізнес літаючих таксі

0
Компанія Uber продає свій бізнес літаючих таксі

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Uber продає свій бізнес літаючих таксі секретному стартапу Joby Aviation.

Ця новина приходить, коли генеральний директор Uber Дара Хосровшахі намагається наблизити свою компанію до прибутковості, що включає продаж втрачених грошей частин бізнесу. Також компанія, як кажуть, вивчає продаж свого автономного підрозділу автомобілів. Представник Uber відмовився коментувати.

Уперше Uber оголосив про свою зацікавленість у запуску мережі електричних літаючих таксі в доповіді, опублікованій у 2016 році.

Вибір компанії Joby Aviation як покупця має сенс. У грудні 2019 року компанія, що привітала поїздку, заявила, що об'єднає зусилля з аерокосмічною компанією , що базується в Північній Каліфорнії , яка працює над електричними літаками більше десяти років. Джобі була першою компанією, яка дотрималася агресивного розкладу Uber, щоб запустити службу літаючих таксі до 2023 року. Представник компанії Джобі також відмовився коментувати.

Будемо очікувати на офіційний коментар від Uber та Joby Aviation.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version