Home Новини сучасних технологій Чергові живі зображення смартфона Xiaomi Mi11

Чергові живі зображення смартфона Xiaomi Mi11

0

Після випуску нового флагманського SoC 5G від Qualcomm, Snapdragon 888 , було оголошено, що різні виробники смартфонів представлять нові телефони, оснащені новим SoC, у першому кварталі, а перша модель повинна вийти на новій серії Xiaomi Mi 11 . Також сьогодні були опубліковані чергові живі зображення смартфона Xiaomi Mi11 та ймовірна дата релізу.

Відомий інформатор Digital Chat Station поділився новим зображенням та назвав дату релізу новинки. Як він повідомив “Хвіст грудня, ти Мі 11”. Якщо все правильно, то реліз відбудеться вже цього місяця.

Чергові живі зображення смартфона Xiaomi Mi11

Згідно з живим знімком Mi 11, пристрій має криволінійну поверхню з тильної сторони, у квадратній закругленій коробці у верхньому лівому куті обладнано три датчика камери. Порівняно з плакатом Mi 11 pro, основний розмір об’єктива Mi 11 значно менший, ніж Mi 11 pro.

Окрім дати випуску та підтвердження ключових характеристик, він також надає деяку іншу апаратну інформацію про Mi 11, наприклад, провайдер Snapdragon 888 підтримує обробку зображень у мільярди пікселів, що на 35% швидше. 

Сподіваємось, продуктивність зображення S5KHMX покращиться, а стандартний модуль потрійної камери Mi 11 отримає посилений макрос у порівнянні зі стандартною версією попереднього покоління, але решта залишається в основному незмінною, при цьому зум в основному покладається на основну камеру.

На даний момент багато ключових відомостей про конфігурацію Mi 11 вважаються підтвердженими, з додаванням нового SoC, фотографія також значно покращилася, тепер залишається очікувати на закінчення цього місяця і на реліз новинки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version