Home Новини сучасних технологій Microsoft працює над чорним варіантом Surface Duo

Microsoft працює над чорним варіантом Surface Duo

0

Інноваційний Surface Duo від Microsoft приносить багато нового, але наразі він представлений лише в одному кольоровому варіанті. Але схоже, що це скоро зміниться. Як повідомляється, Microsoft працює над чорним варіантом Surface Duo.

Новий Surface Duo може дебютувати на початку наступного року, коли технічний гігант, як очікується, розширить телефон з двома екранами для більшості ринків.

Microsoft працює над чорним варіантом Surface Duo

Як ми вже обговорювали в наших старих статтях, Surface Duo від Microsoft вражає у зовнішньому вигляді. Він поставляється зі скляним і тонким дизайном, і, безумовно, виглядає преміум-класом, але доступний лише в одному кольорі. Це справжня ганьба, враховуючи, що телефони з фірмовою маркою Lumia пропонувались у багатьох кольорових варіантах.

На щастя, нові чутки говорять про те, що варіант чорного кольору для Surface Duo може бути готовий. Ми просто ще не знаємо дати випуску, але єдине, що нам відомо, це те, що, мабуть, Microsoft може оголосити чорний варіант для США та міжнародного ринку.

Пам'ятайте, що плани можуть бути змінені, і Microsoft може скасувати чорний Surface Duo, щоб зосередитись на апаратному забезпеченні наступного покоління.

Surface Duo включає в себе чіпсет Snapdragon 855, 6 ГБ оперативної пам'яті, 128 ГБ або 256 ГБ пам’яті. Ви також отримаєте акумулятор на 3,577 мАг, який розміщений під двома дисплеями.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version