Home Новини сучасних технологій Siri від Apple зможе вслух читати повідомлення з Telegram

Siri від Apple зможе вслух читати повідомлення з Telegram

0
Siri від Apple зможе вслух читати повідомлення з Telegram

Остання бета-версія програми обміну повідомленнями Telegram отримала нову і корисну функцію. Як повідомляється, Siri від Apple зможе вслух читати повідомлення з Telegram. Тепер Telegram підтримує функцію Apple Announce Messages with Siri на AirPods , що дозволяє користувачам слухати та відповідати на нові повідомлення без iPhone або iPad під рукою.

Оголошення повідомлень за допомогою програми «Siri» зчитує вхідне повідомлення в навушниках користувача, коли він підключений до «iPhone» або «iPad», а їх пристрій заблоковано. Коли надходить нове повідомлення, ‌Siri‌ відтворює звуковий сигнал, повідомляє ім’я відправника та читає повідомлення.

Незважаючи на те, що ця функція доступна розробникам через API iSiri‌ від Apple протягом року, Telegram, здається, є першим додатком, який реалізує Announce Messages with ‌Siri‌. Користувачі останньої бета-версії Telegram за допомогою TestFlight можуть бачити опцію ввімкнення цієї функції в налаштуваннях.

Ця функція надійшла з iOS 13.2 , і вона підтримується лише на Apple ‌AirPods‌, AirPods Pro , Powerbeats, Powerbeats Pro та Beats Solo Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version