Home Новини сучасних технологій YouTube анонсував нові функції для YouTube Premieres

YouTube анонсував нові функції для YouTube Premieres

0
YouTube анонсував нові функції для YouTube Premieres

YouTube анонсував нові функції для YouTube Premieres. Вони покликані зробити прем’єри YouTube більш захоплюючим напрямком в Інтернеті. Прем’єри дозволяють творцям транслювати в прямому ефірі та публікувати попередньо записані відео на своєму каналі; ця функція була використана компаніями цього року замість особистих подій.

Є три нові функції : трейлери, прямі переадресації та теми зворотного відліку. Ці функції дають творцям більший контроль над переглядом і надають YouTube Premiers більш традиційну маркетингову структуру. 

Live Redirect – одна з найбільш інтригуючих нових функцій у прем’єрах YouTube. Коли у творця запланована прем’єра, він може провести пряму трансляцію до того, як їхнє відео з’явиться в прямому ефірі. Після закінчення прямої трансляції аудиторія в прямому ефірі буде безперешкодно перенаправлена. Це майже як попереднє шоу перед великою подією. Творці зможуть використовувати цю функцію для взаємодії зі своєю аудиторією перед прем’єрою відео.

Функція Live Redirect може легко направити користувачів до нової функції Trailers. Трейлери дають творцям можливість завантажувати попередньо записане ажіотажне відео, яке може тривати від 15 секунд до трьох хвилин.

Нарешті, The Countdown Themes дозволяє користувачам вибрати власне відео із зворотним відліком, яке відповідає їх вмісту. За даними YouTube, на вибір є цілий ряд "тем, атмосфер і настроїв". "Незалежно від того, чи шукаєте ви чогось спокійного, грайливого, драматичного чи спортивного, з новими темами зворотного відліку, ми вас охопимо".

Перенаправлення в прямому ефірі та трейлери доступні для авторів, які мають право на це, вже сьогодні. Тим часом теми зворотного відліку будуть доступні в найближчі місяці. Оскільки так багато особистих подій замінюються прямими трансляціями та попередньо записаними відео, ці нові функції повинні зробити прем’єри більш захоплюючою онлайн-зустріччю.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version