Home Новини сучасних технологій Oppo представили надзвичайно доступний смартфон Oppo A73 5G

Oppo представили надзвичайно доступний смартфон Oppo A73 5G

0

Сьогодні Oppo представили надзвичайно доступний смартфон Oppo A73 5G. Oppo A73 5G – це сучасний смартфон з тонким і легким дизайном, що робить його надзвичайно зручним.

Oppo A73 5G є наступником A72, представленого в травні цього року . Нова модель оснащена яскравим 6,5-дюймовим РК-дисплеєм Full HD +. Завдяки високій частоті оновлення 90 герц, рухомі зображення виглядають надзвичайно гладкими. Цю високу частоту оновлення можна побачити у багатьох моделях високого класу та деяких моделях середнього класу цього року. Oppo тепер також пропонує 90 Гц дисплей для бюджетних моделей, завдяки чому цей смартфон забезпечить особливо приємний досвід перегляду, навіть під час перегляду фільмів або гри в мобільну гру.

Oppo представили надзвичайно доступний смартфон Oppo A73 5G

Дешевий телефон 5G з дисплеєм 90 Гц

На екрані спереду зроблено отвір для передньої камери. Це забезпечує роздільну здатність 8 мегапікселів. Завдяки функції AI Beautification якість зображення ваших селфі автоматично покращується з точки зору тепла, яскравості та світла. 

Пристрій живиться від MediaTek Dimensity 720, цей набір мікросхем не тільки забезпечує безперебійну роботу, але також забезпечує підключення до 5G. Завдяки дисплею 90 Гц і низькій затримці 5G анімація виглядає значно плавніше, з меншими затримками та точнішими дотиками. Oppo надає A73 5G не менше 8 ГБ оперативної пам'яті, крім того, вбудована пам’ять 128 ГБ.

Потрійну камеру можна знайти на задній панелі Oppo A73. Основна 16-мегапіксельна камера підтримується 8-мегапіксельною ширококутною камерою та 2-мегапіксельною чорно-білою камерою. Для додання вашим фотографіям додаткового творчого дотику доступно 15 стильних фільтрів, включаючи 7 нових сучасних фільтрів.

Доступний спеціальний нічний режим запису, так що ви також можете робити детальні записи вечорами. Фронтальна камера також пропонує подібну функцію, яка називається `` Портрет спереду при слабкому освітленні '' Ця функція не тільки покращує об'єкт на фотографії, але й грає з підсвічуванням, щоб зберегти якомога більше деталей. Завдяки режиму Ultra Night нічні записи фільмів виглядають безшумно. Ви також можете використовувати HDR, щоб додати вашим зображенням додатковий колір.

Завдяки спеціальному градієнтному покриттю, цей чорний смартфон виглядає особливо преміально для пристроїв у цьому ціновому діапазоні. Щоб розблокувати A73 5G, Oppo має вбудований в кнопку живлення датчик відбитків пальців, який можна знайти збоку від пристрою.

Телефон з великим акумулятором із швидкою зарядкою 18 Вт 

Oppo A73 5G оснащений акумулятором на 4040 мАг, що підтримує швидку зарядку на 18 Вт. Акумулятор є більш ніж достатньо потужним, щоб пережити весь день, завдяки зарядному пристрою потужністю 18 Вт, ви можете швидко зарядити смартфон. У малоймовірному випадку, коли ви розрядилися, ви можете використовувати один із двох енергозберігаючих режимів, щоб оптимізувати час роботи акумулятора протягом дня або під час сну.

На програмному рівні Oppo A73 оснащений Hyper Boost 3.0, який забезпечує вищу реакцію на дотик і менше затримок у грі, завдяки чому користувачі можуть грати безперешкодно. Game Space, спеціальна функція, яка подобається хардкорним мобільним геймерам, забезпечує домашній екран для доступу до всіх ваших ігор. Ви також можете тут активувати такі функції, як "Не турбувати".

A73 також використовує Dirac 2.0 для регулювання звуку за сценарієм. Подумайте про звук відео, ігор чи прослуховування музики. Завдяки сертифікації Widevine L1 користувачі також можуть передавати HD-відео з Netflix, Amazon Prime та Google.

Новий смартфон Oppo працює на Android 10 у поєднанні з останнім користувальницьким інтерфейсом ColorOS 7.2. Цей інтерфейс пропонує різноманітні опції, такі як Темний режим, Режим догляду за очима, Параметри енергозбереження, Розумна бічна панель та плаваюча екранна шухляда.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version