Home Новини сучасних технологій Опубліковане ймовірне зображення смартфона Xiaomi Mi 11 Pro

Опубліковане ймовірне зображення смартфона Xiaomi Mi 11 Pro

0
Опубліковане ймовірне зображення смартфона Xiaomi Mi 11 Pro

Сьогодні на сайті Slashleaks було опубліковане ймовірне зображення смартфона Xiaomi Mi 11 Pro. Будемо надіятися, що це вже справжнє зображення.

Пристрій оснащений зігнутим з боків екраном з дуже вузькими рамками, як мінімум, з боків і у верхній частині дисплея. Фронтальна камера врізана в лівий верхній кут екрану, що збігається з попередньою інформацією.

Раніше відомий інсайдер Digital Chat Station повідомив у соціальній мережі Weibo, що флагманський смартфон Xiaomi Mi 11 Pro отримає екран дозволом QHD + з частотою оновлення до 120 Гц. Смартфону приписують технології MEMC, перетворення SDR в HDR і розумне масштабування з використанням штучного інтелекту.

Очікується, що основна камера смартфона буде поліпшена, перш за все, за рахунок нового надширококутного модуля. 13-мегапіксельний модуль, який був встановлений в Xiaomi Mi 10, буде замінений на 48-мегапіксельний датчик зображення з розміром пікселя 0,8 мкм. Основна камера буде мати дозвіл 108 Мп. Цей смартфон стане першим телефоном на базі мобільної платформи Qualcomm Snapdragon 875 в Китаї.

Читайте також: Розкрита ключова інформація про дисплей та камери Xiaomi Mi 11 Pro

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version