Home Новини сучасних технологій Google вводить чергові обмеження для старих Android-смартфонів

Google вводить чергові обмеження для старих Android-смартфонів

0

Як відомо, компанія Google поступово, після виходу нових версій Android, обмежує можливості попередніх версій. На цей раз стало відомо, що Google вводить чергові обмеження для старих Android-смартфонів, хоча і постраждає від цього невелика кількість користувачів.

Зараз мова йде про обмеження, а саме відсутність можливості входу в акаунти Google з смартфонів, які працюють під управлінням OC Android 2.3.7. Відповідне сповіщення отримали всі власники смартфонів, які працюють під цією версією ОС.

В повідомленні гугл йдеться про те, що в них більше не буде можливості користуватися сервісами Google, а якщо точніше, то в них більше не буде можливості прив'язувати акакунти до смартфонів із застарілими ОС Android.

В Гугл рекомендують власникам таких смартфонів перенести всю існуючу інформацію на смартфони під управлінням новіших версій ОС, оскільки після 27 вересня це вже буде зробити важче. Після 27 вересня, ввійти в свої акаунти можна буде тільки через браузер.

Гугл пішли на такі кроки через те, що кількість активних смартфонів під управлінням OC Android 2.3.7. склало тільки 0,3% від всіх смартфонів на Android. Крім цієї версії Android, доступ до акаунтів Google раніше втратили наступні версії Android:

Android 1.0;
Android 1.1;
Android 1.5 Cupcake;
Android 1.6 Donut;
Android 2.0 Eclair;
Android 2.2 Froyo;
Android 2.3 Gingerbread.

Також нещодавно було названо смартфони, які вже можуть протестувати Android 12.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version