Home Новини сучасних технологій Google випустила рейтинг пісень, які наспівували найчастіше

Google випустила рейтинг пісень, які наспівували найчастіше

0
Google випустила рейтинг пісень, які наспівували найчастіше

Компанія Google випустила рейтинг пісень, які наспівували найчастіше. Для складання рейтингу також був задіяний журнал Billboard.

Нагадаємо, Google ще в жовтні представила шикарне оновлення голосового помічника Google Assistant (Google Асистент), що дозволяє знаходити музичні композиції, навіть якщо користувач не пам’ятає нічого крім застряглого в голові нав’язливого мотивчика. Функція Hum To Search дозволяє знайти потрібну пісню, навіть просвистівши мотив.

І новий Топ-100 пісень Google і Billboard якраз є рейтингом пісень, які користувачі найчастіше шукали з допомогу нової функції Hum To Search.

https://www.youtube.com/watch?v=LDkPqEkZmbA

Лідером рейтингу стала Old Town Road американського репера Lil Nas X, на другому місці - легендарний «мемообразующій» хіт Never Gonna Give You Up Рік Естлі аж 87 року випуску. Третє місце належить австралійській співачці Tones and I з її надпопулярним «танцем мавпи» Dance Monkey.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version