Home Новини сучасних технологій Компанія Samsung підготувала бюджетного конкурента Apple iPhone

Компанія Samsung підготувала бюджетного конкурента Apple iPhone

0

Компанія Samsung підготувала бюджетного конкурента Apple iPhone. Як відомо, смартфони Samsung Galaxy A50 і Galaxy A51 свого часу були одними з найпопулярніших в світі. Навряд чи варто сумніватися в тому, що модель Galaxy A52 чекає та ж доля. Це явно один з найважливіших смартфонів для Samsung, і зараз ми можемо вперше на нього поглянути.

Компанія Samsung підготувала бюджетного конкурента Apple iPhone

Джерелом рендерів виступає відомий інсайдер OnLeaks, так що достовірність інформації дуже висока.

Як можна бачити, ніяких кардинальних змін в дизайні не буде. Новинка буде вельми схожа на Galaxy A51, хіба що модулі камер візуально стали більше за рахунок більших захисних стекол.

Джерело каже, що апарат отримає дисплей AMOLED діагоналлю 6,5 дюйма, пластиковий корпус, квадрокамеру, роз'єм для навушників, а габарити складуть 159,9 х 75,1 х 8,4 мм.

Ніяких інших даних немає, але ранні витоку показували, що в основі смартфона буде лежати SoC Snapdragon 750G, тобто Galaxy A52 буде підтримувати 5G. Чи буде більш доступна версія без підтримки мереж п'ятого покоління, неясно, але малоймовірно.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version