Home Новини сучасних технологій Google запатентували нову технологію для смартфона Pixel 6

Google запатентували нову технологію для смартфона Pixel 6

0

Сьогодні надійшла інформація, що Google запатентували нову технологію для смартфона Pixel 6. Якщо вірити патентам на дизайн, поданими Google, то майбутні смартфони Pixel отримають підекранну камеру під дисплеєм.

Хоча в документах явно не згадується підекранна камера, на супровідних зображеннях зображений смартфон, на якому весь екран спереду не має явних ознак фронтальної камери. Це означає, що Google експериментує з цією ідеєю. 

Google запатентували нову технологію для смартфона Pixel 6

Як відомо, компанія ZTE вже випустила смартфон з такою камерою в Україні і якість отриманих фото бажає кращого. Також раніше, компанія Xiaomi та OPPO продемонстрували свої прототипи. 

Очікується, що Samsung Galaxy Z Fold 3 , який, ймовірно, надійде у другій половині 2021 року, також буде оснащений цією технологією. Huawei також підтвердила, що в майбутньому планує випустити телефон з підекранною камерою.

Чи може Google планувати приєднатися до тенденції наступного покоління за допомогою Pixel 6? На даний момент важко сказати, оскільки патентів, де б прямо йшла мова про підекранну камеру, поки нема.

Підкамерні камери схильні до проблем із пропусканням світла, і це може вплинути на якість зображення. Відблиски екрана можуть стати ще однією проблемою через різницю між пікселями на дюйм (PPI) в області датчика та рештою екрана.

Що можна очікувати від Pixel 6? 

Ще рано говорити про це, враховуючи те, що Google випускає свої флагманські телефони у другій половині року. При цьому існує невелика ймовірність того, що наступний флагман буде випущений у березні 2021 року . Незалежно від того, ми наразі нічого не знаємо про наступний смартфон Google, за винятком того, що він може мати фірмовий чіпсет.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version