Home Новини сучасних технологій Google заплатить 1 млрд доларів видавцям новин

Google заплатить 1 млрд доларів видавцям новин

0
Google заплатить 1 млрд доларів видавцям новин

Сьогодні надійшла інформація, що Google заплатить 1 млрд доларів видавцям новин. Було оголошено, що протягом трьох років компанія буде платити видавцям новин за вміст та підтримку випуску нового продукту, який називають Google News Showcase.

Сундар Пічай, генеральний директор Google, заявив, що ця інвестиція у видавців новин у розмірі 1 мільярд доларів є найбільшим фінансовим зобов’язанням компанії до цього часу. Він додав, що за допомогою нової демонстрації новин Google компанія прагне створити “різний тип онлайн-новин”.

Для нової платформи Google вже підписав ліцензійні угоди з понад 200 публікаціями в окремих країнах. Однак компанія планує додати більше видавців, а також буде розширюватися географічно.

Видавці, які беруть участь, зможуть вибирати та вирішувати, як представити свій вміст на платформі. Вміст відображається у вигляді "панелі історії", і видавці можуть використовувати часові шкали, маркери або пов'язані статті, щоб заохочувати глядачів натискати та відвідувати їх веб-сайт, щоб прочитати більше. Як частина програми, Google буде платити деяким видавцям за те, щоб статті, що оплачуються, мали безкоштовний доступ для тих, хто не підписався.

У майбутньому Google також дозволить видавцям включати відео та аудіо, а не обмежувати їх лише текстом та зображеннями. Бред Бендер, віце-президент Google з питань управління новинами, заявив, що компанія планує вийти за межі трирічного зобов'язання і, отже, інвестувати більше, ніж заплановано 1 мільярд доларів.

Наразі Google News Showcase доступний лише в додатку Google News на Android, але компанія додає, що незабаром вона з’явиться в додатку iOS. Пізніше він буде розширений до додатка Google Discover та пошуку Google. В даний час ця нова платформа доступна для користувачів у Бразилії та Німеччині.

Рекомендуємо: Оновлений Google Photo Отримав Цікаві Можливості.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version