Home Новини сучасних технологій Розкрито перші особливості процесора AMD Ryzen 9 5900X

Розкрито перші особливості процесора AMD Ryzen 9 5900X

0
Розкрито перші особливості процесора AMD Ryzen 9 5900X

Сьогодні було розкрито перші особливості процесора AMD Ryzen 9 5900X. Процесор на базі Zen 3 – це 12-ядерний процесор, який, мабуть, буде значно покращений в порівнянні з попереднім поколінням 3900X.

Вперше про витік було повідомлено в Twitter, а твіт надійшов із скріншотом CPU-Z 12-ядерного процесора. Це зображення також розкрило одно- та багатопотокові тести процесорів, які отримали вражаючі бали. Згідно з повідомленням TechRadar , команда Ryzen 9 5900X Team Red набрала 653 бали в тестах з одним потоком та 9 482 в тестах з кількома потоками. Це значний приріст на 15-25 відсотків у порівнянні з Ryzen 9 3900X, який є сучасним 12-ядерним процесором нинішнього покоління.

На жаль, подальших подробиць у повідомленні не було виявлено, а також більш детальні відомості щодо майбутнього процесора AMD також невідомі. Знімок екрану тестів також не виявив тактових частот мікросхеми, тому у нас дуже мало інформації, яку можна продовжити тут. Але якщо це справедливо, то ми можемо спостерігати помітний приріст продуктивності за допомогою нової архітектури Zen 3.

Майте на увазі, що це все ще непідтверджений витік, тому сприймайте цей звіт поки що з щіпкою солі. Запуск серії AMD Ryzen 5000 не за горами, і ми можемо очікувати подальших витоків та звітів, які також з’являться в Інтернеті. Тож стежте за новинами, які мають надійти найближчим часом.

Рекомендуємо: Розкрито Дату Продажів Нових Процесорів AMD Ryzen 5000

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version