Home Новини сучасних технологій Обладнання Huawei несе загрозу безпеки багатьом країнам

Обладнання Huawei несе загрозу безпеки багатьом країнам

0
Обладнання Huawei несе угрозу безпеки багатьом країнам

Сьогодні надійшла сумна звістка, яка стосується компанія Huawei. Згідно отриманої інформації, обладнання Huawei несе загрозу безпеки багатьом країнам. Як повідомляє Британська розвідка, вони нещодавно змусили Huawei Technologies виправити серйозну критичну уразливість в своїх продуктах, яка, на думку уряду, ставить під загрозу безпеку країни.

Уряд Великобританії виявив «критичні уразливості, з якими стикаються користувачі» в системі, що стосується продуктів фіксованогог широкосмугового зв’язку китайського телекомунікаційного гіганта. За даними Ради з нагляду Центру оцінки кібербезпеки Huawei, проблема була викликана низькою якістю коду і застарілою операційною системою.

Цей центр був побудований компанією спільно з урядом, щоб дозволити Британському національному центру кібербезпеки перевірити своє обладнання і програмне забезпечення.

Виявлена проблема безпеки була усунена, проте випущене виправлення створило нову «серйозну проблему», яка, як кажуть, викликана «збереженими недоліками в технологічних процесах Huawei». У звіті говориться, що ця подія має «національне значення», причому повний опис проблеми було тимчасово приховано від Huawei на час оцінки потенційного впливу загрози.

Раніше стало відомо, що Великобританія виключила Huawei зі своєї інфраструктури 5G-постачальників і наказала компаніям прибрати обладнання Huawei з існуючих мереж до 2027 року. При цьому влада США настійно рекомендують піти тим самим шляхом іншим європейським країнам.

Глава італійського підрозділу Huawei президент Луїджі де Веккіс (Luigi De Vecchis) заявив, що компанія пропонує всім бажаючим провести ретельне вивчення її технології та обладнання 5G.

Рекомендуємо: Обмеження США Впливають На Телевізійний Бізнес Huawei.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version