Home Новини сучасних технологій Google збирає особисту інформацію. Як цьому запобігти?

Google збирає особисту інформацію. Як цьому запобігти?

0

Дана стаття буде дуже коротка, але корисна для усіх без виключення користувачів смартфонами на операційній системі Android.

Сервіси від Google дуже розповсюджені. А разом із тим в них міститься величезна кількість інформації кожної людини. Вже ні для кого не секрет, що в Google є величезна кількість даних людей, але найгірше те, що в користувачів ніхто не запитує чи дають вони дозвіл на обробку цих даних.

Звучить не дуже, але ми вас заспокоїмо. Справа в тому, що людина сама не заперечує збір інформації. В налаштуваннях ці дозволи увімкнені. Тобто для збереження конфіденційності просто потрібно дещо вимкнути і все. Нижче і буде Інструкція як це зробити.

Правила відключення передачі даних дуже прості. Для цього потрібно виконати всього два кроки. По-перше, перейти в налаштування до розділу Google. По-друге, вимкнути усе, що ви побачили увімкненим. Можете довго не вчитуватись і не вагатись, виключайте абсолютно все.

Після цього кожен користувач може бути спокійним, адже інформація вже точно ні до кого не дійде.

Також нещодавно було названо програми із Google Play, які несуть небезпеку для смартфона.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version