Home Новини сучасних технологій Як записати голос на iPhone

Як записати голос на iPhone

0

Запис голосових нагадувань може бути надзвичайно корисним способом швидко й легко заспокоїти свої думки, а також організувати свій день. До речі, на iPhone є вбудований спосіб запису голосу.

Це відбувається через програму Apple під назвою Voice Memos, яка попередньо встановлена ​​на кожному iPhone. Він надзвичайно простий у використанні.

Ось як записати голос на iPhone за допомогою голосових нагадувань.

Цікаво: Чи варто купувати старіші моделі Apple iPhone?

Коротка версія

  • Відкрийте голосові нагадування
  • Торкніться Запис
  • Призупинити, продовжити та завершити запис
  • Покращте свій запис
  • Відредагуйте свій запис

Крок 1. Відкрийте голосові нагадування

Ви повинні знайти Голосові нагадування на головному екрані вашого iPhone, можливо, у папці з позначкою «Утиліти». Якщо ви не бачите його, просто перетягніть вниз від середини головного екрана, щоб відкрити поле пошуку, і почніть вводити Голосові нагадування. Торкніться значка, щоб відкрити програму.

Крок 2. Торкніться Запис

Торкніться червоного кола «Запис», щоб почати процес запису. Переконайтеся, що ви розмовляєте досить близько до мікрофона вашого iPhone або в підключені навушники. Ви дізнаєтеся, що ваш голос успішно записується, за голосовим відбитком, зазначеним на часовій шкалі Voice Memo.

Крок 3. Призупинити, продовжити та завершити запис

У будь-який момент запису торкніться кнопки паузи, щоб утримати запис. Потім натисніть кнопку Відновити, щоб продовжити, або натисніть Готово, щоб завершити та зберегти запис. Ваше поточне місцезнаходження буде використано як заголовок, але це можна змінити вручну.

Крок 4. Покращте свій запис

Ваш запис буде збережено на головній сторінці «Усі записи» програми «Голосові нагадування», а найновіший у верхній частині. Торкніться запису, щоб розгорнути його, а потім натисніть синій значок редагування в нижньому лівому куті.

Це дозволяє змінювати швидкість відтворення, очищати якість запису за допомогою Enhance Recording і автоматично редагувати будь-які беззвучні розділи за допомогою Skip Silence.

Цікаво: Українцям розповіли, як не дати себе обдурити при покупці Apple iPhone.

Крок 5. Відредагуйте свій запис

Ви можете перейти та відредагувати свій запис, розгорнувши запис, натиснувши кнопку меню (три крапки) у верхньому правому куті та натиснувши Редагувати запис.

Звідси торкніться кнопки обрізання у верхньому правому куті та перетягніть стрілки ліворуч і праворуч у нижній частині, щоб вирізати небажані ділянки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version