Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Способи утилізації банківської картки

Способи утилізації банківської картки

0

Всі банківські картки мають термін придатності. Він відносно невеликий – роки 3-4. Далі потрібно або взагалі закрити картку, або ж випустити нову. В кожному банку так можна зробити. Але куди ж подіти стару картку? Адже просто викинути її не можна.

Цікаво: Українцям розповіли, що робити, якщо банківські картки пережили прання в пральній машині.

Всі кругом бачать інформацію про те, що банківські картки потрібно розрізати. Це також потрібно робити правильно. Якщо не зрозуміло, чим може бути небезпечно викинути просто картку, то зараз пояснимо.

Кожна картка містить велику кількість конфіденційної інформації. Навіть якщо вона більше не придатна до використання, дані можуть знадобитися шахраям для пошуку інформації по іншим актуальним карткам. Для чого наражати себе на небезпеку, якщо можна все зробити правильно і бути спокійним.

Як ж правильно розрізати картку? Робіть це так, щоб максимально пошкодити магнітну стрічку, голограму, номер картки та код на звороті. Для цього розріжте картку на маленькі шматки і викидайте в різні смітники, або по декілька шматків за раз.

Є інший варіант - зберігати старі картки вдома, в місці де вони не загубляться. Тоді не потрібно їх різати, просто заховати і все. Іноді люди вигадують цікавіші ідеї. Роблять із карток декор для дому, прикраси, мозаїки, тощо.

Цікаво: Українцям розповіли, чи безпечно знімати гроші в банкоматах ПриватБанку за допомогою QR-коду.

Не важливо, який варіант ви для себе оберете, головне, щоб ваша інформація не дійшла до чужих людей. Бо в такому випадку є ризик залишитись без грошей.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version