Home Новини сучасних технологій Як закрити програми на iPhone

Як закрити програми на iPhone

0

iOS від Apple — це неймовірно ефективна мобільна ОС, яка багато в чому може подбати про себе. Вам насправді не потрібно закривати відкриті програми iPhone – більшість часу.

Однак іноді, коли програма не відповідає, найкращим рішенням є примусове її закриття вручну. Подумайте про це як про швидке скидання, наприклад, вимкнути та знову ввімкнути телефон або ноутбук.

Отже, ось найпростіший і найшвидший спосіб закрити програми на iPhone.

Цікаво: Названо функції Android, які недоступні власникам Apple iPhone.

Коротка версія

  • Відкрийте перемикач програм
  • Проведіть пальцем, щоб закрити
  • Знову відкрийте програму

Крок 1. Відкрийте перемикач програм

Ключом до закриття програм є відкрити екран перемикання програм. Щоб зробити це з будь-якого місця на iPhone з виїмкою на дисплеї, просто проведіть пальцем вгору від нижньої частини екрана та утримуйте великий (або палець) на місці.

Крок 2. Проведіть пальцем, щоб закрити

Екран перемикача програм покаже вам усі ваші відкриті програми, зібрані разом, як картки. Проведіть пальцем вправо, щоб знайти програму, яку хочете закрити, а потім проведіть пальцем вгору, наче ви витягуєте картку з пакета. Це призведе до примусового закриття програми.

Крок 3. Знову відкрийте програму

Торкніться під набором програм, щоб вийти з перемикача програм на головний екран. Тепер торкніться значка програми для програми, яку ви щойно закрили. Його слід починати зі свіжого.

Цікаво: Відомо, як вимкнути стеження від iPhone та очистити історію відвіданих місць.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version