Home Новини сучасних технологій Відомо, як вимкнути стеження від iPhone та очистити історію відвіданих місць

Відомо, як вимкнути стеження від iPhone та очистити історію відвіданих місць

0

Сучасні гаджети виробники створюють для нашої максимальної зручності. Для цього, в їх налаштуваннях прописані складні алгоритми, які обробляють зібрану інформацію про нас програмами на пристроях. Apple не є виключенням. Тим більше, що він у своїх технологіях старається випередити конкурентів та втримати свої позиції на ринку. Тому сучасні iPhone так само збирають, обробляють та накопичують інформацію про власника. Вона використовується для роботи деяких сервісів iPhone для нашої ж зручності і зберігається в операційній системі.

Зокрема, iPhone збирає та зберігає інформацію про наше місцезнаходження, маршрути з відміченими місцями, які власник відвідує найчастіше. На телефоні є своєрідна прихована карта. Як запевняють у Apple, ці дані ніде не розголошуються та зберігаються лише на Вашому смартфоні. А використовуються для роботи деяких сервісів. Наприклад, для служби таксі.

Цікаво: Відомо, звідки пішов логотип компанії Apple і чому саме надкусане яблуко.

Багато кому таке стеження та збереження конфіденційної інформації на телефоні не подобається. Адже, при бажанні, добратися до неї можуть сторонні люди. А ми інколи навіть не хочемо, щоб наші рідні знали про нас все.

Якщо Ви не в захваті від того, що за Вами слідкують, то цю функцію у iPhone потрібно вимкнути. Для цього зробіть пару простих дій:

Відкрийте «Налаштування». Там зайдіть до вкладки «Конфіденційність». У ній – «Служби геолокації». В цій вкладці можна побачити, чи ввімкнена «Служба геолокації».
Далі зайдіть у розділ «Системні служби».

У них відкрийте розділ «Важливі геопозиції» або «Часті адреси».
Аби переглянути розділ, необхідно авторизуватися за допомогою Touch ID або Face ID.

Потрапивши у розділ, Ви побачите «приховану карту», історію Ваших місцезнаходжень. Тут потрібно вимкнути функцію стеження та очистити історію відвіданих місць.

Після цих простих дій можете бути спокійні - ніхто не добереться до Вашої особистої інформації та не нашкодить Вам.

Також нещодавно було названо маловідомі секретні функції будильника iPhone.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version