Реклама

Гра Cyberpunk 2077 вже доступна для користувачів iPhone та iPad

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Google зробила доступним хмарний Google Stadia для мобільних пристроїв Apple через рік після початкового запуску. Анонсована в листопаді програма бета-тестування Google Stadia для iOS розпочала свою роботу сьогодні. Користувачі безкоштовної версії Stadia і платної підписки Stadia Pro можуть отримати доступ до бібліотеки ігор Stadia за допомогою iPhone і iPad. І тепер найголовніше. Гра Cyberpunk 2077 вже доступна для користувачів iPhone та iPad.

Гра Cyberpunk 2077 вже доступна для користувачів iPhone та iPad

З огляду на обмеження для ігрових додатків з боку Apple, хмарний сервіс доступний через мобільний браузер Stadia за адресою stadia.google.com, а не за допомогою спеціального додатку Stadia. Причому доступні навіть такі нищівні хіти, як Cyberpunk 2077.

Судячи з перших відгуків тестерів, Cyberpunk 2077 в такому режимі йде просто «відмінно». Журналісти TheVerge випробували Cyberpunk 2077 на iPad Pro і iPhone 11 Pro, залишившись більш ніж задоволеними результатом, навіть з використанням сенсорних елементів управління.

Грати можна за допомогою екранного управління, бездротових контролерів по Bluetooth, а також фірмового контролера. Рекомендується встановити свіжу версію ОС - iOS 14.3, оскільки з більш ранніми версіями можуть виникнути проблеми.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы действительно влагостойкие смартфоны, которые можно приобрести в 2021 году

Стаття доступна українською...Сегодня все больше смартфонов на рынке получают определенную степень защиты от влаги и пыли, что значительно продлевает...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -