Реклама

Honor оприлюднив нове зображення майбутнього MagicBooks

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

На сайті Weibo, Honor оприлюднив нове зображення майбутнього MagicBooks. Це буде значне оновлення пристрою. Згідно отриманої інформації, MagicBooks, який буде представлений, отримає нові 7-нм процесори Ryzen 4000 серії AMD. Більше інформації ми отримаємо під час офіційного оголошення, яке відбудеться 16 липня о 14.30 за тихоокеанським часом.

Honor оприлюднив нове зображення майбутнього MagicBooks

Загалом, отримання такого типу процесору повинне забезпечити значний ріст продуктивності, але при цьому, і підвищити рівень енергоефективності.

Запуск MagicBooks, звісно ж, почнеться з ринку Китаю. Проте, ми очікуємо, що на глобальний ринок він вийде через декілька місяців. А ще, є ймовірність, що на даній презентації ми отримаємо додаткову інформацію про запуск Ігрові Ноутбуки Від Honor Вже Близько.

Рекомендуємо: Відбудеться Реліз Нової Версії RedmiBook 16 Від Xiaomi.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi представили бюджетну звукову панель TV Speaker Theater

Сьогодні надійшла інформація, що Xiaomi представили бюджетну звукову панель TV Speaker Theater Version 2.1. Ця звукова панель для телевізорів...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -