Home Новини сучасних технологій Honor розробляє свій перший складний смартфон

Honor розробляє свій перший складний смартфон

0

За даними авторитетного мережевого інформатора Changan Digital King, компанія Honor розробляє свій перший складний смартфон і до кінця 2021 року планує його випустити. Також вони повідомляють, що смартфон увійде в лінійку пристроїв Magic.

Honor розробляє свій перший складний смартфон

На думку інсайдера, основою для гнучкого смартфона HONOR може стати модель HUAWEI Mate X, розробка якої велася ще до виведення бренду в окрему компанію. Примітно, що саме гнучкий смартфон може виявитися для HONOR першим пристроєм, що належать до преміум-сегменту. На жаль, ніяких технічних характеристик новинки поки не оголосили. Більш того, представники HONOR не поспішають в принципі коментувати ці чутки.

Кілька днів тому HONOR представила свій новий флагманський смартфон HONOR V40, який отримав 6,72-дюймовий OLED-дисплей, 50-мегапіксельну основну камеру і лазерний автофокус. Гаджет пропонується за ціною від $ 550 за версію з 8/128 ГБ пам'яті. Міжнародна версія пристрою очікується в квітні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version