Home Новини сучасних технологій Huawei розказали про свої майбутні розумні годинники

Huawei розказали про свої майбутні розумні годинники

0

В асортименті HUAWEI представлено багато аксесуарів для носіння, солідна частка яких належить сегменту смарт-гаджетів. Сьогодні в Huawei розказали про свої майбутні розумні годинники, підкресливши, що максимальну увагу приділять моніторингу здоров’я власника.

Розумні годинник давно обросли такою кількістю функцій, що найчастіше використовуються в якості особистого цифрового аналізатора стану здоров’я. Зокрема, багато моделей вміють визначати рівень кисню в крові, стежити за якістю сну і будувати кардіограму.

За повідомленням представників HUAWEI, інженери компанії зараз розглядають три ключові шляхи для подальших досліджень в області охорони здоров'я. Мета науково-дослідної команди китайського виробника електроніки полягає в розробці мобільних гаджетів для вимірювання артеріальної гіпертензії, отриманні скринінгу коронарних захворювань і швидкого доступу до показників температури користувача.

HUAWEI планує розробити ефективний інструментарій для носимих аксесуарів, який допоможе при боротьбі з гіпертонією за рахунок точного вимірювання тиску в режимі реального часу. Приділити увагу розробники планують і ішемічній хворобі серця.

В даний час HUAWEI вже відкрила дві спеціальні лабораторії: в Шеньчжені і Сіані. У перспективі компанія планує побудувати ще один медичний центр в Дугнуані. Для підвищення ефективності досліджень компанія буде регулярно залучати користувачів і проводити краудтести.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version