Home Новини сучасних технологій В компанії Hyundai сумніваються в раціональності співпраці з Apple

В компанії Hyundai сумніваються в раціональності співпраці з Apple

0

На початку січня з’явилася інформація, що Apple веде переговори з Hyundai з приводу виробництва фірмового автомобіля. Ці чутки вже підтвердили офіційні представники південнокорейської компанії. Тепер же повідомляється, що в компанії Hyundai сумніваються в раціональності співпраці з Apple.

Як повідомляється Reuters, один з керівників Hyundai, особистість якого не розкривається, підтвердив, що компанія дійсно веде переговори з Apple, але не уточнив, на якій стадії вони знаходяться. Разом з тим він розповів про сумніви щодо доцільності такого співробітництва.

«Ми мучимося над вирішенням того, як це правильно зробити, і взагалі чи варто робити. Ми не та компанія, яка займається виробництвом автомобілів для інших. Крім того, робота з Apple не завжди приносить відмінні результати. Apple - начальник. Вони займаються маркетингом, вони роблять свою продукцію, вони створюють свій бренд. Hyundai - теж начальник. Це так не працює », - заявив співрозмовник Reuters.

Інший топ-менеджер Hyundai висловив журналістам Reuters аналогічні побоювання, заявивши, що технологічні фірми на кшталт Google і Apple хочуть, щоб вони були схожі на Foxconn і просто виступали в ролі виробника-підрядника. При цьому зазначає, що така співпраця може підняти імідж бренду Hyundai або Kia, але в середньостроковій або довгостроковій вони просто будуть займатися випуском корпусів для автомобілів, в той час як Apple візьме на себе «мізки».

Третє джерело зазначило, що Apple хоче закуповувати компоненти у різних постачальників, а потім використовувати Hyundai для збірки остаточного автомобіля. В результаті Hyundai може перетворитися лише в контрактного виробника для Apple і в очах громадськості перестане бути самостійною компанією.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version