Home Новини сучасних технологій Honor скоро покаже нові смартфони Honor V40

Honor скоро покаже нові смартфони Honor V40

0

Сьогодні надійшла інформація, що Honor скоро покаже нові смартфони Honor V40. Раніше ми повідомляли, що Huawei скоро презентує нові смартфони Nova 8 і, паралельно з цим, буде показано і новинки від Honor. Серія Honor V40 включатиме в себе три смартфони – V40, V40 Pro та V40 Pro +.

Згідно з ранніми новинами, нова серія Huawei nova8 продовжить повноекранний дизайн OLED, а частоту оновлення екрана, принаймні двох останніх моделей, буде збільшено з попередніх 60 Гц до 120 Гц. Звичайно, окрім екрану, більшу кількість користувачів турбує конфігурація Huawei Nova8, особливо вибір чіпів.

Згідно з минулою практикою, телефон може бути оснащений процесорами серії Kirin 9000, але через відомі причини цьогорічних чіпів Kirin 9000, ймовірно, буде недостатньо для серії Mate40.

Повідомляється, що нові серії Huawei nova 8 та Honor V40 будуть доступними вже в листопаді. Для отримання більш детальної інформації ми зачекаємо на листопаді.

Читайте також: Чи Варто Розбирати Самому Свій Смартфон?

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version