Реклама

Huami провів конференцію Next Beat 2021 та представив кілька новинок

Останні Новини

Сьогодні Huami Technology провів конференцію Next Beat 2021 та представив кілька новинок, зокрема було представлено нове покоління мікросхем Huangshan 2S та власну операційну систему Zepp OS.

Huangshan 2S – це двоядерний чіп RISC-V із незалежним графічним процесором. Сам процесор досягає наднизького енергоспоживання та надвисокої потужності обчислювання. За словами виробника Hungshan 2S може обробляти дані протягом 24 годин та моніторити біологічні дані незалежно від погодніх умов. Мікросхема, в свою чергу, інтегрує графічний процесор 2.5D, що надалі покращує роботу чіпа 2S на 67% порівняно із його попередником.

Щодо нової операційної системи, то Zepp OS пропонується як альтернатива для ОС Android Wear та інших. Призначена дана система спеціально для розумних годинників та базується на мікроядрі з відкритим кодом FreeRTOS. Вага даної операційної системи становить всього 55 Мб. Особливістю Zepp OS визначають і її плавність, так як частота кадрів тут може бути вищою ніж 60 кадрів в секунду. З додаткових функцій, нова операційна система отримала 150 циферблатів, можливість управління розумним будинком, доступ до NFC, підтримує 4G / 5G, Wi-Fi, TCP / IP, тощо.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 5 причин, чому сучасна техніка служить менше старої

Ви напевно стикалися з такою неприємною ситуацією, як поломка якогось ґаджета, чи то смартфона, чи то телевізора. В таких...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -