Реклама

Відома дата презентації розумного будинку від Meizu

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Вранці 25 грудня Meizu офіційно оголосила про новий бренд розумного будинку: Lipro. Також сьогодні стала відома дата презентації розумного будинку від Meizu. В компанії повідомили, що конференція з випуску нового продукту відбудеться 5 січня 2021 року.

Відома дата презентації розумного будинку від Meizu

Повна назва конференції: «Meizu Lipro Smart Home Launch Conference», яка відбудеться о 14:30 5 січня 2021 року.
18 листопада 2020 року компанія Meizu зареєструвала велику кількість торгових марок Lipro, які в основному використовуються в дизайні інтер’єру, послугах дизайну ландшафтного освітлення, електричних дверних ручок, розумних дверей, освітлювальному обладнанні, яскравих вогнях у приміщеннях та текстильних шторах, стійки для білизни, дверні замки з біометричними відбитками пальців тощо.

Розумний будинок є головною тенденцією за останні два роки. Багато компаній мобільного зв'язку, включаючи Xiaomi, Huawei та Honor, розгорнули ринок розумних будинків, але потенційний ринок все ще дуже великий.

Поки незрозуміло, які продукти Meizu буде випускати на даний момент, але унікальний мобільний телефон Flyme of Meizu залишив глибоке враження на людей. Варто з нетерпінням чекати взаємодії між продуктами розумного будинку Meizu та мобільним телефоном Meizu.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы самые популярные жалобы пользователей Instagram

Стаття доступна українською...Недавно мы освещали неприязнь украинцев к соцсети Facebook, поэтому решили проанализировать отношение украинцев к Instagram. Напоминаем, что...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -