Реклама

Компанія Meizu повертається з новим ультрабюджетним смартфоном

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Якщо ви стежите за випуском нових смартфонів від провідних компаній, то могли звернути увагу на те, що за останні 3 роки, з ринку смартфонів зникла компанія Meizu, яка колись була досить популярна не тільки в Україні, а й в інших країнах також. Вони пропонували досить непогані смартфони в бюджетному та середньобюджетному сегменті, але через внутрішні проблеми, були вимушені припинити випуск новинок. Сьогодні ж надійшла інформація, що компанія Meizu повертається з новим ультрабюджетним смартфоном.

Цим ультрабюджетником став смартфон Meizu mBlu 10, який отримав досить непоганий зовнішній вигляд і, цілком очікувано, досить слабкі характеристики, хоча він і буде конкурувати із смартфонами найдешевшого цінового діапазону. Давайте детальніше розглянемо його характеристики.

Смартфон Meizu mBlu 10 або ж Meizu Blue Charm 10 отримав досить таки приємний дизайн, оскільки виконаний він із скла, а не з дешевого пластику. Окрім цього, він отримав великий 6,52-дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю UHD та частотою оновлення 60 Гц. Все в цілому адекватно, як для цього смартфона.

Цікаво: Користувачі iPhone масово переходять на смартфони компанії Meizu.

Стосовно процесора, то тут все не настільки добре, оскільки працює він від Unisoc Tiger T310, який побудований на базі одноядерного Cortex-A75, що максимально несерйозно в 2022 році. Стосовно оперативної та внутрішньої пам'яті, то mBlu 10 отримав наступні можливі варіанти: 4/64Гб, 4/128Гб або 6/128Гб.

Фотоможливості в цілому також непогані, оскільки смартфон отримав потрійну систему камер з основною 48 Мп та додатковими 2 Мп + 2 Мп. Живиться він від акумулятора 5000 мАг і не отримав модуль NFC, що досить очікувано.

Як бачите, це цілком таки непоганий ультрабюджетний смартфон (~ 100 євро), який в будь-якому випадку знайде свого покупця і можливо, поновить компанію Meizu на ринку смартфонів.

Цікаво: Компанія Meizu випустить флагман на базі нової SoC Snapdragon 888.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Месенджер Telegram хочуть видалити з фірмових магазинів Google і Apple

Нещодавно стало відомо, що Apple та Google видалили із своїх магазинів американський сервіс мікроблогів Parler, який порушує правила магазинів,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -