Реклама

Як почистити чохол Apple AirPods

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Якщо у вас є пара навушників Apple AirPods або AirPods Pro, є ймовірність, що ви берете їх із собою майже скрізь. Вони настільки легкі та компактні, що їх легко засунути в кишеню або кинути в сумку, на випадок, якщо ви сильно поспішаєте. Це також означає, що зарядний кейс може вбирати бруд, тому вам захочеться час від часу почистити його. Ось як зберегти речі свіжими та головне чистими.

Цікаво: Відомо, чому бездротові навушники Apple AirPods вийшли з моди.

Для очищення куйсу Apple AirPods необхідно:

  • AirPods
  • Спирт
  • Зубна щітка
  • Ватна палочка

Якщо коротко, то весь процес зведеться до наступного:

  • Використовуйте тканину
  • Додайте трохи алкоголю
  • Використовуйте зубну щітку
  • Використовуйте ватяну паличку
  • Очистіть порт Lightning

Зараз розглянемо все більш детально.

Крок 1. Використовуйте тканину

Apple рекомендує використовувати «м’яку, суху тканину без ворсу» для очищення корпусу ваших AirPods або AirPods Pro. Не піддавайтеся спокусі використовувати будь-які абразивні засоби для чищення, щоб допомогти.

Крок 2. Додайте трохи алкоголю

Якщо є стійкі сліди, які потребують додаткової переконливості, щоб видалити, ви можете злегка змочити тканину 70% спиртом. Але ніколи не прикладайте його безпосередньо до чохла і переконайтеся, що він не потрапив у порти зарядки.

Цікаво: Названо основну відмінність AirPods 3 від AirPods 2-го покоління та PRO.

Крок 3. Використовуйте зубну щітку

На чохлах AirPods і AirPods Pro є деякі куточки, які важко очистити належним чином, зокрема петлі кришки. Щетинки м’якої зубної щітки зазвичай справляються зі своєю роботою, при необхідності їх злегка зволожують. Просто будьте обережні із зарядними портами.

Крок 4. Використовуйте ватяну паличку

Якщо вам потрібно більш серйозне очищення, ідеально підійде ватна паличка, злегка змочена водою або спиртом для особливо стійких забруднень. Зберігайте інший кінець сухим і протріть гнізда для зарядки.

Крок 5. Очистіть порт Lightning

Порт Lightning на вашому футлярі AirPods може забитися невідомим ворсом, який іноді зупиняє належне з’єднання кабелю з точками зарядки. Apple радить використовувати суху щітку з м’якою щетиною, але інструмент для видалення SIM-карти, який у вас є в комплекті зі своїм iPhone, підходить для видалення цього, просто будьте дуже обережні, щоб не подряпати звукозабірники.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо актуальні мінуси та недоліки смартфонів Xiaomi в 2021 році

Компанія Xiaomi та їхні суббренди асоціюються з непоганими смартфонами за помірну ціну, що цілком задовольняє потреби більшості користувачів, які...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -