Реклама

Опубліковано новий трейлер Galaxy Unpacked 2020

Останні Новини

Сьогодні, на офіційному каналі Samsung у YouTube, було опубліковано новий трейлер події Galaxy Unpacked 2020. Нагадаємо, що подія запланована на 5 серпня.

Розпочинається трейлер з фрази “Introducing new powerful experiences”, що перекладається як “Впроваджуючи новий потужний досвід”. І основне повідомлення звучить як “Welcome to the next normal”, тобто “Ласкаво просимо в наступний нормальний (стан)”. Також, у трейлері беруть участь такі знаменитості як MYTH, KHALID, BTS, а ще TM ROH.

Нагадаємо, що це перша подія Galaxy Unpacked, яка проводиться онлайн, без ЗМІ та користувачів. Як буде далі невідомо, можливо такий формат отримає успіх і компанія Samsung продовжить проводити віртуальні презентації.

Рекомендуємо: Компанія Xiaomi Запланувала Віртуальну Презентацію.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Как оставаться защищенным и анонимным в мессенджере Viber

В наше время, при появлении смартфонов у каждого члена семьи, друзей и многих других людей, онлайн-общения выходит на новый...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -