Реклама

Huawei представляє новий автоматизований робототехнічний процес

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Huawei представляє новий автоматизований робототехнічний процес AntRobot RPA 2.0. Ця система з’являється, коли компанія просувається до „цифрової трансформації”.

З новим запуском китайський технологічний гігант намагається досягти більш швидкого та ефективного процесу в багатьох сферах, таких як догляд за клієнтами та ділові операції, за допомогою автоматизації. На даний момент для досягнення певних завдань багато компаній все ще використовують повторювані операції на основі людської праці. Це також впливає на ефективність та точність роботи процесу. Подібно до людини, RPA входить в систему бізнесу та обробляє дані та потоки бізнесу.

AntRobot RPA 2.0 може навіть зняти тягар багатьох повторюваних операцій, які в даний час обробляються вручну. Це може досягти цього, і все ще функціонує 7 * 24 години без перерв, і при цьому також пропонує велику ефективність та точність. За словами вищого чиновника компанії Huawei, “” AntRobot RPA інкубував Департамент глобальних технічних послуг Huawei (GTS). Початковий намір полягав у тому, щоб допомогти передовим технічним експертам вирішити проблеми перебоїв та блокування в процесі доставки та ІТ-інструментів, щоб експерти могли зосередитися на тому, як краще обслуговувати операторів ".

Він також додав, що "Окрім сфери телекомунікаційних послуг, продукти AntRobot RPA також використовуються у виробництві, ланцюжку поставок, фінансах, роздрібній торгівлі, ІТ, HR та інших відділах Huawei, ефективно підтримуючи цифрову трансформацію Huawei. RPA - це продукт природного зростання бізнесу Huawei та результат його власної цифрової трансформації ". Іншими словами, компанія націлена на те, щоб забезпечити автоматизацію для кращого вирішення деяких питань в операціях, одночасно будуючи нову екосистему-партнера.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Hisense випустили серію ігрових моніторів Hard series

В кінці липня китайський гігант побутової техніки Hisense оголосив про вихід на ринок ігрових дисплеїв. Через два місяці після...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -