Home Новини сучасних технологій Huawei представили операційну систему Harmony OS 2.0

Huawei представили операційну систему Harmony OS 2.0

0
Huawei представили операційну систему Harmony OS 2.0

Сьогодні, на конференції розробників Huawei Developer Conference 2020 року, Huawei представили операційну систему Harmony OS 2.0, або ж Hongmeng OS ( на території Китаю).

За словами Huawei, Hongmeng OS 2.0 – перша розподілена операційна система, яка спочатку була створена для епохи повноцінних сценаріїв. Вона підтримує повноцінну голосову взаємодію з різними пристроями, комфортну роботу на великому і маленькому екрані, швидку роботу в різних мережах, адаптивний користувальницький інтерфейс і інші нововведення. У компанії заявляють, що ця операційна система додає крила уяві і стає потужним двигуном екологічного будівництва.

На додаток до розумних телевізорів Huawei Smart Screen, які вже працюють під управлінням Harmony OS, нова операційна система буде використовуватися в інших пристроях, включаючи планшети і розумні годинник. Пізніше в список додадуть і смартфони.

Генеральний директор Huawei по споживчому бізнесу Юй Чендон (Yu Chengdong) підтвердив, що компанія зовсім скоро запустить бета-версію Hongmeng OS 2.0 для розумних телевізорів, годинників та автомобілів.

Що стосується мобільної версії, то вона буде запущена в грудні. Також було оголошено, що смартфони Huawei будуть повністю підтримувати систему Hongmeng OS 2.0 в 2021 році. Hongmeng OS 2.0 буде спочатку мати відкритий вихідний код, а розробники отримають емулятори, набори SDK і інструменти IDE. В кінці 2020 року бета-версія HarmonyOS для смартфонів стане спочатку доступна китайським розробникам. Пізніше до тестування почнуть підключати звичайних користувачів.

Рекомендуємо: Нові Смартфони Від Huawei Будуть Випускатися З HarmonyOS 3.0.

Джерело: Huawei

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version