Home Новини сучасних технологій Huawei презентує новий смартфон Maimang 9 5G

Huawei презентує новий смартфон Maimang 9 5G

0

Тиждень розпочнеться з хороших новин, адже Huawei презентує новий смартфон Maimang 9 5G. На сайті китайської роздрібної торгівлі Tmall, з’явився спойлер, в якому було вказано характеристики смартфону та випуск його у двох варіантах.

Huawei презентує новий смартфон Maimang 9 5G

Характеристики Huawei Maimang 9 5G

Мaimang 9 являється прототипом Honor Play 4, проте, останній має кілька відмінностей. Зокрема, додатковий 2МП об’єктив у своїх 64МП налаштуваннях, в свою чергу, Maimang 9 володіє аж потрійною 64-мегапіксельною камерою.
РК-дисплей IPS 6,81 дюйма Full HD + та співвідношення сторін 20: 9. – це те,що додає грацію та стилю новенькому Мaimang 9. За попередньою інформацією розмір батареї складає 4300 мАг з підтриманням швидкісної зарядки 22,5 Вт. Ґаджет буде функціонувати на ОС Android 10, на базі EMUI 10.1.1.

Ґаджет також містить боковий зчитувач відбитків пальців. Основний об’єктив задньої камери має 64 МП, ультраширокий датчик – 8 МП та об’єктив 2 МП. Передня камера також не відстає від своїх характеристик, і містить в собі 8 МП.

На Tmall Huawei Maimang 9 з’явився в кількох кольорах, а саме, Sakura Snow Clear Sky (градієнт білий) , Magic Night Black та Qijing Forest (градієнт зелений).
Буде доступно також 2 варіанти пам’яті: 6 Гб оперативної пам’яті + 128 ГБ пам’яті та 8 ГБ оперативної пам’яті + 128 ГБ пам’яті.
Остаточна та затверджена вартість телефона буде відома вже завтра, 27 липня.

Рекомендуємо: Huawei Дає Відсіч Санкціям Проти Неї

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version